Om mig

Mit navn er René Villadsen Mogensen, jeg er født i 1968. Jeg er gift med Karina og sammen driver vi Renés Køreskole, med mig som kørelærer og hende som administrativ medarbejder.

Jeg har 3 voksne børn og er bonusfar.

I min sparsomme fritid nyder jeg campinglivet samt køre en tur på min motorcykel når vejret tillader det.

Kørelærer uddannelse

Jeg er uddannet kørelærer d 2. juni 2016 til kategori B.

Senere hen er jeg uddannet kørelærer til B/E, C, C/E, D og D/E.

Jeg har taget kurser igennem Dansk Kørelærer Union, inden for diagnoser (så som ADHD og autisme), dette med henblik på undervisning i forbindelse med kørekort.

Samtidig er jeg også uddannet særlig godkendt kørelærer, hvilket betyder at jeg må uddanne folk til kørelærer.

Erhvervserfaring

I mine unge dage arbejdede jeg på Ho Kro som tjener. Derefter aftjente jeg min værnepligt fra 1989-90, hvor jeg blev uddannet som Skytte/Hjælper på Kampvogn Leopard 1 A 5 samt eskadronens førstehjælper (første mand på stedet)

Efter endt kontrakt startede jeg op som Eksport Chauffør og siden som selvstændig vognmand, som jeg arbejdede fuldtid med indtil 2009. Samtidig med at jeg havde min vognmandsforretning, kørte jeg som chauffør for lægevagten fra 2009-16. og læste til kørerlære i 2015/16

I 2017 lukker jeg min vognmandsforretning,  Jeg trængte til at prøve noget nyt og med min erfaring inden for transportbranchen, faldt mit valg på at blive kørelærer. 

Efter endt uddannelse arbejdede jeg 3.5 år i DownTown som kørelærer.

Derefter fik jeg tilbudt en stilling på AMU-Vest som faglærer i transport afdelingen. Her arbejder jeg stadig fuldtid.

I 2020 begyndte jeg at savne at have med de unge mennesker at gøre og startede derfor Renés Køreskole. Jeg nyder at se de unge menneskers succes, når de lykkedes med at få deres kørekort i hus.